O autorici

izgubila je kilograme uz pomoć flastera za mršavljenjeBok! Moje ime je Katarina. Imam 41 godinu. Neudana sam. Živim u Rijeci i radim u knjižnici na Sveučilištu u Rijeci. Od malena se borim s viškom kilograma. Imala sam uspona i padova, nelagodnih situacija zbog svoje težine, nedostatka samopouzdanja, prolazila sam kroz depresivne faze, padala i posustajala… Ali isto tako sam imala i lijepe trenutke u kojima sam shvatila da postoje i ljudi koji vide dalje od fizičkog izgleda.

Dugo sam se sramila izaći pred javnost sa svojom pričom. Zapravo, u početku nisam uopće ni razmišljala o tome da svoju priču podijelim javno. Nagovorila me susjeda, prijateljica i moja najveća podrška koja zna cijelu moju borbu s viškom kilograma. Od prvog dana je upućena kroz što sam sve prolazila, koliko sam se patila da bih ostvarila cilj i na koje sam sve prepreke nailazila. Danima me uvjeravala da je moja priča inspirativna i da može nekome pomoći…

I tako je nastao ovaj blog… U nadi da će ova priča jedne obične žene pomoći nekome da riješi svoje probleme s prekomjernom tjelesnom težinom. Kao što sam ja to učinila.